Handleidingen

Klimaatcontrole

De temperatuur in het gehele gebouw wordt centraal geregeld via een duurzame warmtepomp, waarbij de buitentemperatuur leidend is. Bij warm weer kunt u de temperatuur in de kamer bijstellen door te koelen en bij koud weer kunt u de temperatuur in de kamer bijstellen door te warmen. Hiervoor gebruikt u het witte bedieningspaneel aan de muur. Door middel van + en - te gebruiken kunt u de temperatuur verhogen of verlagen.

Houd u er rekening mee dat het centrale systeem bepaald of er gekoeld of verwarmd kan worden.

Geluid

Wanneer u het geluid van de klimaatcontrole als storend ervaart en het systeem wenst uit te zetten, kunt u de temperatuur het beste als volgt instellen:

  • Bij warm weer verhoogd u de temperatuur via het witte bedieningspaneel. Het systeem kan niet warmen en zal afslaan. Houd er rekening mee dat het systeem opnieuw zal gaan koelen als de kamer de ingestelde temperatuur heeft bereikt (zet deze een paar graden hoger om dit te voorkomen).
  • Bij koud weer verlaagd u de temperatuur via het witte bedieningspaneel. Het systeem kan niet koelen en zal afslaan. Houd er rekening mee dat het systeem opnieuw zal gaan warmen als de kamer de ingestelde temperatuur heeft bereikt (zet deze een paar graden lager om dit te voorkomen).
  • Bij twijfelachtig weer probeert u beide opties, u merkt binnen enkele seconden-minuten bij welke stand het systeem zal afslaan.

Wanneer het paneel een foutmelding geeft, neemt u contact op met onze receptie via +31 118 724 284.

IMG 6893 IMG 6894 IMG 6895

Whirlpool

Verblijft u in een kamer met whirlpool?

Tegen de tegelwand vindt u twee draaikoppen:

  • Met de rechter draaiknop kunt u de waterstroom aan- en uitzetten.
  • Met behulp van de linker draaiknop kunt u de temperatuur van het water regelen

Om gebruik te maken van bubbel-functie laat u het bad eerst goed vollopen. Zodra deze het juiste niveau bereikt heeft, kunt u de bubbel- en lichtfunctie aanzetten met behulp van de twee platte, ronde drukknoppen op de rand van het bad. Werkt dit niet? Dan mag het bad nog iets voller.

IMG 6888 IMG 6889 IMG 6891

Zeayou Zeeland