Duurzaamheid

Dit monument is klaar voor de toekomst

Maximale isolatie, zonnepanelen en een warmte-terugwininstallatie zorgen voor optimale duurzaamheid.

Hoewel de herontwikkeling van een bestaand gebouw op zich al heel duurzaam is, brengt dit natuurlijk ook uitdagingen met zich mee.

Zo leveren bijvoorbeeld de monumentale gevels, vloeren, daken, kozijnen en ramen al een aardige beperking op als het gaat om isolatie. Toch hebben we ons maximaal ingespannen om een hoogwaardige vloer-, gevel- en dakisolatie te realiseren. Daar waar mogelijk zijn de ramen voorzien van isolerende dubbele beglazing. De installaties voor water, verwarming en koeling werken met lucht-warmtepompen en er worden daar waar mogelijk zonnepanelen aangebracht. Een warmte-terugwininstallatie voorziet het pand van goede afzuiging. Alle installaties worden op een energieregistratie- en bewakingssysteem aangesloten, waardoor efficiënt energieverbruik en -onderhoud van alle systemen mogelijk is.

Bij Copper & Co gaan we ook duurzaam inkopen. Zo gebruiken we bij voorkeur verantwoorde streekproducten en hebben onze leveranciers een duurzaamheidskeurmerk. Ook zullen wij CO2-compenserende maatregelen treffen voor de reizen van onze gasten.

Zeayou Zeeland