Ontbijt

Begin uw dag goed met een huisgemaakt ontbijt! Bij Hotel Copper & Co is het mogelijk om elke ochtend te genieten van een heerlijk & vers ontbijt, zodat u de dag goed kunt beginnen.

Uw verblijf inclusief ontbijt

Heeft u uw overnachting inclusief ontbijt gereserveerd? Dit ontbijt wordt dagelijks* met liefde voor u bereid. Ontbijten kan in de ontbijtruimte of in uw kamer. Kiest u voor het laatste? Het ontbijt wordt tussen 8:30 en 9:00 uur tot de deur van uw kamer gebracht. Het ontbijt wordt in de ontbijtruimte geserveerd tussen 8:30 en 10:30 uur. Wij serveren:

  • Yoghurt met granola en vers fruit.
  • Broodmandje met een croissant, chocoladebroodje, boterham en pistolet.
  • Twee soorten hartig beleg.
  • Jam en boter.
  • Ei naar keuze: spiegelei, scrambled of gekookt.

Koffie, thee, water, verse jus, smoothies en handfruit staan voor u klaar in de ontbijtruimte.

* In de maanden oktober t/m maart serveren wij het ontbijt op maandag t/m donderdag in Cityhotel Wood. Op vrijdag t/m zondag (en in het hoogseizoen dagelijks), wordt het ontbijt geserveerd in Hotel Copper.

Copper Zeayou Gianni Tahitu 274 Copper Zeayou Gianni Tahitu 255 Copper Zeayou Gianni Tahitu 252 Copper Zeayou Gianni Tahitu 251

Ontbijt bestellen

Heeft u uw verblijf gereserveerd zonder ontbijt, dan is het mogelijk om dit in het hotel alsnog te reserveren à € 17,50 per persoon. U kunt tot 22:00 uur 's avonds doorgeven of u de volgende dag toch een ontbijt wenst.

U kunt de bestelling eenvoudig aangeven bij onze receptie: +31 118 724 284.

Heeft u speciale dieet- en/of allergie wensen voor het ontbijt? Dit is geen probleem! Neemt u vooraf contact met ons op om dit door te geven: info@hotelcopper.nl.

Zeayou Zeeland