Fietsverhuur en suppen

Fietsen en Suppen in Zeeland

Zeeland is uitermate geschikt voor een langere fietstocht. Als 5-sterrenfietsprovincie biedt de provincie u een goed knooppuntensysteem en voldoende faciliteiten onderweg. Vanuit Middelburg fietst u al snel naar de kustplaatsen Domburg en Zoutelande, maar ook naar Veere toe is het prachtig fietsen.

Fiets of eBike huren

Cityhotel Wood in Middelburg biedt u verschillende mogelijkheden om fietsen te huren. Of u nu een kort ritje door de stad in gedachten heeft of een fietstocht over het eiland Walcheren; er is voor ieder wat wils!

Bij ons huurt al een fiets voor € 15,00 per dag. Iets meer comfort? Reserveer dan één van de e-bikes voor € 25,00 per dag. Met het huren van een fiets of e-bike steunt u ons bomenproject: per fiets of e-bike met € 1,50 per dag!

Op zoek naar inspiratie om te fietsen in Zeeland? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Passanten

Wanneer u niet in het hotel verblijft, kunt u ook fietsen bij ons huren. Wij vragen in dit geval wel uw adres- en contactgegevens bij ons achter te laten. Daarnaast maken wij een kopie van een geldig identiteitsbewijs (rijbewijs mag ook) en wordt er naast de fietshuur, een borg vastgehouden van 100,- per fiets en 150,- per eBike. Dit mag in de vorm van een creditcard-autorisatie, contanten of door middel van een pinbetaling. In het geval van een pin-transactie, wordt het bedrag binnen 3 dagen na retour van de fietsen, teruggestort op uw rekeningnummer.

Zeayouzeeland fiets 4 Zeayouzeeland fiets 3 Sea You Zeeland fiets

Deelfietsen in Middelburg

In het centrum van Middelburg zijn er verschillende mogelijkheden om een deelfiets te gebruiken. Ook voor de deur van Cityhotel Wood staan deze deeltijdfietsen voor u klaar. U kunt deze fietsen gebruiken voor € 0,40 per 30 minuten. De fietsen hebben een zogenaamd ‘slim slot’ die u met de ‘GoAbout-app’ kunt openen en sluiten. Bij het aanmelden, kunt u kiezen om per rit te betalen of een abonnement af te sluiten.

Locaties deelfietsen in Middelburg

In de ‘GoAbout-app’ zijn de exacte locaties te zien waar de deelfietsen in Nederland staan. Op dit moment zijn op onderstaande locaties in Middelburg deelfietsen te vinden:

  • Cityhotel Wood, Achter de Houttuinen (op het grasveld aan de voorzijde van het hotel), Middelburg
  • Cyclehub, Stadsambachtweg, Middelburg
  • Provinciehuis, Abdijplein, Middelburg
  • Service Centrum Zusterplein/Fietsenstalling, Zusterplein, Middelburg
  • Station NS, Kanaalweg, Middelburg

GP Temp Download 18 GP Temp Download 17 GP Temp Download 3

Suppen in Middelburg

Suppen, oftewel stand up paddling... we horen het steeds vaker. Ook in Zeeland is het ondertussen een bekende watersport. Het is te omschrijven als de combinatie van kanoën en surfen. Voor wie van het water houdt én graag actief bezig is, is het de perfecte bezigheid. Niet alleen is het goed voor uw lichaam, ook is het heel ontspannend.

Klinkt het onbekend maar bent u toch nieuwsgierig? Tussen april en oktober verzorgd kitesurfschool Vertigo iedere zaterdagochtend suplessen in Middelburg. Zij zullen u voorzien van alle tips en tricks om deze toffe sport onder de knie te krijgen. Een leuke ervaring voor zowel jong als oud, individueel of met een hele groep!

Tijden, kosten en reserveren

  • Kosten voor de activiteit zijn € 40,- p.p. inclusief supmaterialen
  • Huur wetsuits bedraagt € 5,-
  • De clinics vinden plaats op zaterdagochtend (9:30 tot 11:00), verzamelen in Cityhotel Wood vanaf 09:15 uur.
  • Suples kan doorgaan vanaf een deelnemersaantal van 5 personen.
  • De avond voorafgaand aan de clinic ontvangt u een bericht met daarin de goedkeuring voor de clinic of een eventuele afmelding door te weinig aanmeldingen of slechte weersverwachtingen.

Reserveer hier uw supclinic

Zeayou Zeeland